Loop met Floor

Loop(baan)coaching

- Je hebt jaren geleden (hard)gelopen en wil dit graag weer gaan oppakken maar het lukt je maar niet die eerste stap te zetten. Middels loopcoaching krijg je praktische tips en handvaten om het (hard)lopen weer op te pakken en structureel in te bouwen in je (drukke) leven.

- Je hebt al wat ervaring met (hard)lopen maar je merkt dat je (onverklaarbare) lichamelijke klachten krijgt of hebt. Middels loopcoaching kan je loopstijl in beeld worden gebracht en krijg je tips en informatie zodat je met (nóg meer) plezier blijft lopen.

- Je loopt al een tijdje zelfstandig maar je merkt dat je niet vooruit komt of verder komt. Middels loopcoaching krijg je nét dat zetje waardoor je zelf weer vol inspiratie verder lopen kunt.

- Je werkt al jaren op dezelfde plek en merkt dat je daar geen voldoening meer van krijgt, je bent (dood)ongelukkig op die plek en/of je voelt dat je meer in je mars hebt.  Je hebt geen idee hoe je hieruit komt? In loop(baan)coaching kunnen we dit samen in beeld brengen en krijg je een hernieuwd of ander zicht op jouw mogelijkheden.

Runningtherapie

Runningtherapie is het inzetten van de rustige duurloop bij mensen met stressgerelateerde klachten als vermoeidheid, (dreigende) burnout of psychische klachten. Zie het kopje Runningtherapie op deze website voor meer informatie.

Spar-ren

Soms helpt het om met een buitenstaander te sparren over datgene wat je bezig houdt en/of waar je zorgen over hebt. In je eentje kun je soms blijven ronddwalen in je gedachten en zie je soms geen uitweg. Wanneer je gaat (hard)lopen, kun je niet piekeren. Wanneer je loopt, ontstaat er een bepaalde rust in de beweging. Je kunt dan wel sparren met iemand, iemand die met een andere licht werpt op jou probleem, die er met een andere kijk tegenaan kijkt. Vandaar de spar-ren bij Loop met Floor. Je kunt beter nadenken en merkt dat de antwoorden en oplossingen als vanzelf lijken te komen. Neem contact op voor meer informatie. Dan zorgt de spar-ren bij jou eindelijk voor dat nieuwe inzicht waardoor je weer verder kunt.

Contactgegevens

Floor Kengen

06 - 49944535

LoopmetFloor@gmail.com

    

Runningtherapie Nederland

Floor heeft de opleiding gevolgd bij Stichting Runningtherapie Nederland en is gecertificeerd runningtherapeut.

www.runningtherapie.nl

LoopmetFloor is aangesloten bij Runningtherapie Nederland.

 

Mindful HarTlopen