Werkwijze

Runningtherapie bestaat uit 2 trainingen per week gedurende maximaal 12 weken. Het traject wordt persoonlijk en op ieder individueel opgesteld. Het intakegesprek is gratis en vindt in principe plaats om en nabij Sporthal de Haamen in Beek. Dit kan ook al wandelend of lopend uitgevoerd worden. Runningtherapie is mogelijk op individuele basis alsook in groepsverband (max 6 personen). De bijeenkomsten starten vanaf Sporthal de Haamen in Beek. Indien gewenst kunnen ze ook in een andere omgeving in Zuid Limburg plaatsvinden. Neem contact op voor meer informatie en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Vergoedingen
De kosten voor Runningtherapie worden nog niet door alle zorgverzekeraars vergoed. De Friesland en ONVZ vergoeden gedeeltelijk. CZ vergoedt de kosten voor cursussen en beweegprogramma's die gericht zijn op gezondheidsbevordering. Kijk in de polis van uw aanvullende verzekering en houd er rekening mee dat een verwijzing van uw huisarts noodzakelijk is.

( deels) Arbeidsongeschikt?
 Wellicht is de werkgever mogelijk bereid om de kosten van Runningtherapie te vergoeden.

Werkzaam en allerlei (onverkaarbare) klachten?

Soms merk je dat het kaarsje langzaam uit gaat, je piekert veel, slaapt slecht en hebt allerlei (onverklaarbare) lichamelijke klachten. Je weet eigenlijk wel dat je iets aan beweging zou moeten doen maar je hebt er simpelweg de fut niet voor.... Dan is het zeker de moeite waard om te bekijken of Runningtherapie iets voor jou is. Informeer bij je werkgever of je preventief dit traject mag volgen. Neem contact op met Floor en informeer naar de mogelijkheden!

Contactgegevens

Floor Kengen

06 - 49944535

LoopmetFloor@gmail.com

    

Runningtherapie Nederland

Floor heeft de opleiding gevolgd bij Stichting Runningtherapie Nederland en is gecertificeerd runningtherapeut.

www.runningtherapie.nl

LoopmetFloor is aangesloten bij Runningtherapie Nederland.

 

Mindful HarTlopen